Staff-match uitzendbureau | Voor vaste en tijdelijke banen en vacatures | Werkgever
Uitzendbureau in Haarlem voor vaste en tijdelijke banen en vacatures
haarlem, uitzendburea, werk, randstad, werk zoeken, kids
21
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Uw belangen onze prioriteiten! 

 

Om de belangen en wensen van de opdrachtgever met kwaliteit te waarborgen, zetten wij al onze ervaring en expertise in bij de zoektocht naar het meest geschikte personeel voor uw bedrijf. De beste match ontstaat als we dit combineren met de wensen van de sollicitant. Om alle werkzaamheden, het bedrijf en de daarbij komende voorschriften goed in kaart te brengen, bezoeken wij altijd de werkvloer.

 

U kunt bij ons terecht voor gekwalificeerd personeel in de Transport/logistiek, productie, facilitair, agrarisch, afval en milieu, metaal en techniek, overheid, administratief, reisbranche, onderwijs, zorg en welzijn en horeca. Klik hier om uw vacature direct aan te melden.

 

Tijdbesparing en risicobeperking

 

De werving en selectie wordt voor een groot gedeelte overgenomen door het uitzendbureau. Dit houdt in het kort in dat de opdrachtgever niet door de vele sollicitaties (soms wel honderden) hoeft te spitten, maar alleen de beste kandidaten doorgestuurd krijgt. De opdrachtgever maakt zo gebruik van het uitgebreide netwerk van het uitzendbureau. Tevens loopt de opdrachtgever minder risico vanwege de flexibele contracten waardoor, bij bijvoorbeeld ziekteverzuim, geen extra kosten worden gemaakt.